Varaudu kesään kivennäisin ja erikoisrehuin

Kun tilaat 1000 kg rakeisia kivennäisiä, erikoisrehuja tai Premi-Tähtikivennäisiä tai 2000 kg muita jauheisia kivennäisiä, saat kaksi säkkiä Tähti-Hiiva Balanssia sekä Kinnusen Tähti-rehujen termosjuomapullon (yhteisarvo n. 50 €).

Raikasta juomaa aina matkassa

Kinnusen Tähti-rehut termosjuomapullolla pidät omat juomasi raikkaana ja nesteytyksen kunnossa. Kaksiseinäinen eristävä termospullo on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka on 90 %:sti kierrätettyä. Kesäisen vihreän pullon tilavuus on 500 ml ja se on vuotamaton.

Kinnusen Tähti-rehujen kivennäiskampanja kevät 2023

Tasapainoa helteiden ja lämpöstressin varalle

Tähti-Hiiva Balanssi on jauheinen, elävää hiivaa sisältävä erikoisrehu fysiologisen ruoansulatuksen vakauttamiseen ja elimistön liiallisen happamoitumisen riskin vähentämiseen korkeatuottoisilla lehmillä tai voimakkaasti ruokittavilla lihantuotantoon kasvatettavilla märehtijöillä. Käytä aperuokintaan tai annostele sellaisenaan 150–300 g päivässä/eläin, enintään 4 viikon ajan.

Kevään kivennäiskampanja on voimassa toukokuun loppuun

Kinnusen Tähti-rehujen kivennäis- ja erikoisrehukampanja on voimassa 13.3.–31.5.2023. Kivennäisasiat on hyvä laittaa kuntoon kesää varten pikimmiten. Ota yhteyttä rehutiimiimme vaikka heti!

Tutustu uudistettuun Tähti-Hiiva Balanssiin.

Lue lisää nautakarjan ruokinnasta ja kivennäisistä.
Tutustu nautakarjan kivennäisiin ja erikoisrehuihin.