07.03.2024 14:32

Haku on päättynyt

Myyntijohtajana työnkuvasi rakentuu rehumyllyn liiketoimintatavoitteiden tuloksekkaasta saavuttamisesta ja kannattavasta kasvusta sekä toiminnan kehittämisestä. Vastaat myyntistrategian suunnittelusta ja kehittämisestä yhdessä yrityksen johdon kanssa, jolle myös raportoit tehtävässäsi, kuuluen myös itse yrityksen johtoryhmään. Uusasiakashankinta, yhteistyön edistäminen jälleenmyyntiverkoston kanssa ja asiakkuuksien hallinta ja kehittäminen ovat merkittävässä roolissa päivittäisessä työssäsi. Toimit pienen viisihenkisen myyntitiimin esihenkilönä.

Odotamme sinulta vahvaa osaamista myynnistä, sen johtamisesta ja esihenkilötyöstä. Tuntemus modernin myynnin toimintamalleista ja -kanavista sekä työvälineistä katsotaan eduksi. Kaupallinen koulutus ja ymmärrys maatalousalasta, erityisesti karjatalouden tarpeista sekä asiakaskunnasta luovat hyvän pohjan tälle tehtävälle. Työotteeltasi olet valmentava ja innostava sekä positiivisella tavalla asioihin tarttuva tekijä. Työssäsi tapaat paljon asiakkaita ja muuta sidosryhmäverkostoa maatiloilla ja asiakastilaisuuksissa, joten hyvät esiintymis- ja vuorovaikutustaidot sekä luontainen kyky verkostoitua ovat eduksi.

Miksi juuri Kinnusen Myllylle?

Tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan kasvavaan ja kansainvälistyvään yritykseen, jolla on vahvat ja arvostetut pohjoiset juuret sekä pitkäjänteinen ja tulevaisuuteen suuntaava tekemisen meininki. Avainasemassa meille ovat tyytyväiset asiakkaat ja tuotteet, joista voimme olla ylpeitä. Kiitosta saammekin rehtiydestä, korkeasta osaamisestamme, toimintavarmuudestamme ja asiakaspalvelustamme. Vastuullinen yritys on osiensa summa: sitoutunut, ammattitaitoinen ja vastuullinen henkilöstö työskentelee yhteisten päämäärien eteen ja on ylpeästi osa pohjoisen Suomen ketjua pellolta pöytään.

Pääset siis työskentelemään osana huippuammattilaisten hyväntuulista tiimiä, joten tervetuloa rakentamaan Kinnusen Tähti-rehujen menestystarinaa!

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalta palvelupäällikkö Anu Grekula 0400 270 940 / anu.grekula@eilakaisla.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde solmitaan suoraan Kinnusen Mylly Oy:n kanssa. Yrityksen pääpaikka on Utajärvellä, jossa yrityksen johto ja muu myyntitiimi työskentelee, joten säännölliset työmatkat suuntautuvat asiakkaiden lisäksi Pohjois-Suomeen Utajärvelle. Työssä on siis mahdollisuus hybridityöhön.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.3.2024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.