Kinnusen Tähti-rehujen luomurehut ovat turvallisia ja korkealaatuisia tuotteita, jotka valmistetaan tarkkaan suunnitellussa ja valvotussa prosessissa. Uusinta tekniikkaa edustaa mm. hygieenisen puhtauden varmistava kuumennuslaitteisto.

Luomurehut kotimaisista raaka-aineista

Kinnusen Tähti-rehujen luomutuotteiden raaka-aineiden hankinnassa tehdään laajaa yhteistyötä luomutuottajien ja neuvontajärjestöjen kanssa valtakunnallisesti.

Kinnusen Tähti-rehujen luomurehut valmistetaan ensisijaisesti kotimaisista raaka-aineista: luonnonmukaisesti tuotetusta ohrasta, kaurasta, herneestä ja härkäpavusta.

Myös luomuviljassa Kinnusen Mylly suosii pohjoisen Suomen puhdasta viljaa, myllyn lähialueella viljeltyä. Lue lisää Kinnusen Tähti-rehujen kotimaisesta viljasta.

Hyväksytty raaka-aineiden maahantuoja

Tuontiraaka-aineina Kinnusen Tähti-rehujen luomutuotteissa käytetään luotettavia eurooppalaisia toimijoita, jotka ovat sitoutuneet puhtauteen ja täyttävät luomulainsäädännön vaatimukset.

Kinnusen Mylly kuuluu ETT:n positiivilistalle: se on hyväksytty raaka-aineiden maahantuojaksi.

Pitkä kokemus luomutuotannosta

Kinnusen Myllyllä on takana vankka osaaminen ja pitkäaikainen kokemus luomutuotannosta: jo vuodesta 2005 se on ollut Ruokaviraston tarkastama ja hyväksymä luomutuotteiden valmistaja – sekä ensimmäinen rakeisten luomurehujen valmistaja Suomessa.