OH+ – Orgaanisilla hivenaineilla parempaa imeytymistä  

Orgaaniset hivenaineet eroavat tavanomaisesti rehuissa käytettävistä hivenaineista. Orgaanisilla hivenaineilla on monia etuja, joista tärkein liittyy parempaan hivenaineiden imeytymiseen.  

Orgaaniset hivenaineet ovat kelaattimuotoisia yhdisteitä ja OH+ -merkillä varustetuissa Kinnusen Tähti-rehuissa käytetään hivenainekelaatteja, jotka ovat glysiinin hydraattikelaatteja. Kelaattimuotoisen hivenaineen etuina on niiden olomuoto, sillä hivenaine on kelaattisidoksen suojassa ja siten se ei ole niin altis ruoansulatuksen vaikutuksille. Kelaattimuotoinen hivenaine vastaa luonnossa esiintyvää hivenaineen muotoa ja on tästä syystä paremmin hyödynnettävissä ja sen imeytyvyys on parempi. 

Orgaanisessa muodossa hivenaineista esim. kupari, mangaani, sinkki ja seleeni imeytyvät paremmin ja hivenaineiden hyödyntäminen tehostuu. Tämä tukee eläimen ravinnon saantia ja mm. turvaa tiinehtyvyyttä. Sinkin hyvä imeytyvyys ja korkea pitoisuus edistävät sorkkaterveyttä.  

Orgaaniset hivenaineet ja niiden edut saat helpoiten käyttöösi valitsemalla niitä sisältävän kivennäisrehun valikoimastamme: 

Tähti-Täyskivennäinen Lypsy Plus, jauheinen suursäkissä oleva täyskivennäinen lypykarjalle. 

Premi-Tähti Maito Max OH+, jauheinen, pikkusäkissä oleva täyskivennäinen lypsykarjalle. 

Premi-Tähti Fosfori OH+, jauheinen, pikkusäkissä oleva täyskivennäinen umpilehmille. 

Premi-Tähti Seleeni OH+, jauheinen, korkean seleenipitoisuuden sisältävä täyskivennäinen erityisesti kasvaville eläimille. 

Tähti-Räätäli, tilakohtainen ratkaisu. Kysy tarjous tilallesi räätälöidystä kivennäisestä.