28.10.2023 23:30

Loistavia kivennäisiä huipputuotosta tukemaan

KUN TILAAT
1000 kg rakeisia kivennäisiä, erikoisrehuja tai Premi-Tähti kivennäisiä, tai 2000 kg muita jauheisia kivennäisiä.

SAAT KAUPAN PÄÄLLE
Säkillisen uutta Premi-Tähti Fosfori Oh+ kivennäistä sekä LedLencer otsavalaisimen(arvo 37,50 €).

Valokeilassa uudistunut Premi-Tähti -kivennäissarja

Uudistettu Premi-Tähti-sarjamme on kokonaisvaltainen osa huipputuottoisen karjan ruokintaa. Lisäsimme kivennäisiin elävää Actisaf®-hiivaa, biotiinia ja orgaanista seleeniä sekä eri tuotosvaiheisiin tarpeellisia ainesosia.

Lypsäville: Premi-Tähti Maito Max Oh+ Korkea kalsiumpitoisuus, korkea E-vitamiinipitoisuus, enemmän fosforia, täysin orgaaniset hivenaineet: kupari, sinkki ja mangaani.

Umpilehmille: Premi-Tähti Fosfori Oh+ Negatiivinen anioni-kationisuhde, Safmannan® – fraktioitua hiivaa, täysin orgaaniset hivenaineet: kupari, sinkki ja mangaani.

Nuor- ja lihakarjalle: Premi-Tähti Seleeni Oh+ Korkea kalsiumpitoisuus ja enemmän fosforia. Enemmän orgaanisia hivenaineita.

Uudistuneen Premi-Tähti -kivennäissarjan tuotteissa on siis kaikki tarvittava yhdessä säkissä!

Kätevä valaisin tilan töihin ja ulkoiluun

LedLencer on kätevä ja valovoimainen valaisin tilan töihin ja erilaisiin ulkoiluaktiviteetteihin. Innovatiivisen kiinnitysmekanismin ansiosta valaisinta on vaivatonta käyttää niin otsalla, käsivalaisimena kuin klipsillä vaikkapa repun viillekkeessä. LedLencerissä voit säätää niin valaisinkulmaa kuin valokeilaa kuhunkin tarpeeseen sopivaksi.

Syksyn kivennäiskampanja on voimassa lokakuun loppuun

Kinnusen Tähti-rehujen kivennäis- ja erikoisrehukampanja on voimassa 28.8.–31.10.2023. Kivennäisasiat on hyvä laittaa kuntoon talvea varten pikimmiten. Ota yhteyttä rehutiimiimme vaikka heti!

Lue lisää nautakarjan ruokinnasta ja kivennäisistä.
Tutustu nautakarjan kivennäisiin ja erikoisrehuihin.

Katso myös artikkelimme: Tasapainoa pötsiin elävällä hiivalla ja Orgaaniset hivenaineet – Oh+