01.02.2024 10:50

Hyvän suosion saavuttanut Pohjan-Tähtemme on saanut nyt jatkoa Pohjan-Tähti II -tuotteella. Kuten edeltäjänsä, myös tämä lypsykauteen mainiosti sopiva energiapitoinen rehu rakentuu kotimaisista, ilmastoystävällisistä raaka-aineista.

Paremmat pitoisuudet ilmastoystävällisellä rehulla

Pohjan-Tähti -tuotesarja perustuu kotimaisiin raaka-aineisiin ja erityisesti sellaisiin, joiden on todettu vähentävän lehmän metaanituotantoa. Valkuaislähteenä olemme käyttäneet rypsirouheen lisäksi myös kotimaista hernettä sekä kokonaista rypsinsiementä. Rypsinsiemenen käytöllä on todettu olevan pienentävä vaikutus lehmän metaanipäästöihin ja sen on todettu parantavan maidon rasvan laatua.

Myös energiantuojina ovat kotimaiset lähteet: Pohjan-Tähti tuotteet sisältävät runsaasti kotimaista kauraa, ohraa ja energiapitoista kauranydintä.

Meillä Kinnusen Tähti-rehuilla mikään ei myöskään mene hukkaan. Pohjan-Tähti -tuotteet, kuten kaikki muutkin Kinnusen Myllyn valmistamat Kinnusen Tähti-rehut on valmistettu omista sivujakeistamme ja kaurankuoresta tuotetulla höyryenergialla sekä 100 % vihreällä sähköllä.

Tutustu tarkemmin Pohjan-Tähti -tuotesarjan tuotteisiimme:

Pohjan-Tähti II

Pohjan-Tähti II on lypsykaudelle sopiva erittäin korkean energiapitoisuuden rehu (ME 13,5 mj/kg/ka), jonka valkuaistaso on 200 g/kgka. Siihen on valittu kotimaisia ja ilmastoystävällisiä, metaanin muodostusta vähentäviä raaka-aineita.

Pohjan-Tähti

Pohjan-Tähti, hyödyntää korkealuokkaisten kotimaisten raaka-aineiden täyden potentiaalin. Pohjan-Tähti sisältää runsaasti energiaa (ME 13,4 mj/kg/ka) ja sen valkuaistaso on 214 g/kgka. Pohjan-Tähti lisää maidon pitoisuuksia ja siinä käytettyjen raaka-aineiden on todettu vähentävän metaanintuotantoa. Saavutat siis paremmat maidon pitoisuudet ilmastoystävällisemmällä rehulla.

Pohjan-Tähti -tuotesarjaa yhdistää korkeat pitoisuudet ja kotimaisiin raaka-aineisiin panostaminen. Pohjan-Tähti -täysrehut sopivat erittäin hyvin kaikkiin ruokintajärjestelmiin ja myös robotille houkutusrehuksi.

Kysy lisää rehutiimiltämme!