TNS Gallupin tekemässä, vuonna 2023 valmistuneessa rehuasiakastyytyväisyyskyselyssä Kinnusen Tähti-Rehujen maitotila-asiakkaiden antama kokonaisarvosana rehutoimittajista on pysynyt maan korkeimpana huikealla 4,02 arvosanalla asteikolla 1–5. Kinnusen Tähti-Rehut jatkavat menestystään myös yli 50 lypsylehmän tiloilla, joilla olemme myös edellä alan keskitasoa. Kinnusen Myllyn toimintaan ollaankin erityisen tyytyväisiä toimialaan nähden kaikilla mitatuilla osa-alueilla.

Paikallinen ja vastuullinen perheyritys

Toimintaamme ollaan erityisen tyytyväisiä perheyrittäjyyden, kotimaisen omistuspohjan ja paikallisuuden vuoksi. Perheyrittäjyys on meille voimavara, jota hyödynnämme päivittäisessä toiminnassamme. Kinnusen Mylly on jo kolmannessa sukupolvessa Kinnusen perheen omistuksessa.

Edellä mainittujen lisäksi yli 50 lehmän maitotiloilla korostuu myös asiakaslähtöisyys ja vastuullisuus. Vastuullisuus näkyykin Kinnusen Myllyn päivittäisessä toiminnassa ja olemme pitkäjänteisesti tehneet töitä sen eteen. Olemme investoineet vihreämpiin ratkaisuihin ja kotimaisten raaka-aineiden käyttämiseen. Energiatehokkuus on lisäksi meille tärkeää ja käytämmekin tuotannossamme kaurankuorella tuotettua höyryä ja etsimme päivittäin ratkaisuja energiatehokkuuden parantamiseen.

Sujuvat toimitukset ja laadukkaat ratkaisut

Sujuvat toimitukset ja pidetty asiakaspalvelu ovat tärkeitä tekijöitä päivittäisessä toiminnassa niin tilalla kuin meillä tehtaalla. Näihin olemmekin halunneet panostaa ja panostuksestamme kertoo tutkimuksessa saamamme alan keskiarvoa paremmat arvosanat. Asiakaspalvelussamme työskenteleekin alan ammattilaisia, jotka toimivat tilan kumppanina ratkomassa kiperiäkin ruokinnan kysymyksiä ja ongelmia.

Rehujen tekninen laatu erottuu myös tutkimuksessa edukseen. Kinnusen Myllyn rehuihin ja palveluun ollaan tyytyväisempiä kuin toimialalla keskimäärin. Kotimaisten raaka-aineiden käytön kehittäminen, paikallisuus ja vastuullisuus ovat myös tekijöitä, joihin Kinnusen Mylly yhdistetään. Haluamme kehittää kotimaisten raaka-aineiden käytön osuutta ja etsimme jatkuvasti ratkaisuja, joilla voimme osuutta nostaa. Hyödynnämme kotimaista kuorittua kauraa energian lähteenä rehuissamme ja mm. kotimaista rehuhernettä korvaamaan rypsirouhetta.

Myös aiemmin rehuasiakastutkimustulokset ovat olleet erinomaisia. Kinnusen Tähti-rehut on saanut maan parhaan arvioinnin mm. luotettavuudesta ja varmuudesta. Lisäksi mylly on pitänyt kärkisijaa myös aikaisempina vuosina maitotilojen asiakastyytyväisyydessä. (TNS Gallup, Suomen Gallup Elintarviketieto Oy / TNS Gallup, Rehuasiakastyytyväisyys 2010, 2012, 2014, 2016, 2018 ja 2020).